Ταξίδεψε στην Κρήτη ως η μοναδική επιβάτιδα του αεροπλάνου

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τη Σκωτσέζα Κάρον Γκριβ όταν άκουσε από το πλήρωμα του αεροπλάνου ότι στην πτήση Γλασκώβη – Ηράκλειο θα είναι η μοναδική επιβάτιδα.

Όπως γράφει η Independent, η γυναίκα έβγαλε μια selfie άδειο αεροσκάφος των 189 θέσεων. Στο τσεκ ιν, η 57χρονη ενημερώθηκε ότι μόλις τρεις άνθρωποι είχαν κλείσει εισιτήρια για την πτήση. Όμως οι δύο δεν εμφανίστηκαν και έτσι η Κάρον βρέθηκε μόνη σε ένα άδειο αεροπλάνο, απολαμβάνοντας παράλληλα δωρεάν γεύμα, αλλά και την ελευθερία να επιλέξει οποιαδήποτε θέση ήθελε.

Μάλιστα, ο πιλότος της απευθύνθηκε ειδικά με το όνομά της και ενημερώνοντας τη για την πορεία της πτήσης. Μόλις έφτασε στην Κρήτη, δεν χρειάστηκε να περιμένει στην ουρά για τη βαλίτσα της, την οποία παρέλαβε από το… αεροπλάνο.

«Όταν πήγα να κάνω τσεκ ιν, κάναμε πλάκα για τον αριθμό των ανθρώπων στο αεροπλάνο γιατί πέρυσι όταν ταξίδεψα υπήρχαν μόνο οκτώ άνθρωποι στην πτήση. Ο υπάλληλος μου είπε να μαντέψω, αρχίζοντας από το δέκα. Φτάσαμε στο τρία, καθώς υπήρχαν δύο ακόμη που είχαν κλείσει εισιτήριο, αλλά δεν εμφανίστηκαν. Μόλις μπήκα στο αεροπλάνο, ήμουν μόνο εγώ και το πλήρωμα. Με πήγαν στη θέση με το νούμερο 1 για να έχω χώρο και όλα ήταν φανταστικά.

Τότε ο πιλότος ήρθε και μιλήσαμε για λίγο πριν απογειωθούμε και στη διάρκεια της πτήσης μου έλεγε τι κάναμε και πού βρισκόμασταν», δήλωσε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.