Ταυτοποιήθηκαν άντρας και γυναίκα για την κλοπή από κοσμηματοπωλείο – Αναζητείται και τρίτη

Εξακριβώθηκαν και δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ενός από τα δύο πρόσωπα που φέρονται να είναι ύποπτα για την υπόθεση κλοπής κοσμημάτων από χρυσοχοείο στη Λευκωσία.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜαζί με τα στοιχεία και φωτογραφίες του υπόπτου που έχει πλέον ταυτοποιηθεί, η Αστυνομία δίνει εκ νέου στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του δεύτερου υπόπτου προσώπου, γυναίκα τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, καθώς και τη φωτογραφία και τα στοιχεία τρίτης ύποπτης, που εξακολουθεί να καταζητείται.

Ο ύποπτος για την υπόθεση κλοπής άντρας αγνώστων μέχρι πρόσφατα στοιχείων, είναι ο Giorgi Gelenidze, 30 ετών, από τη Γεωργία, στην ταυτοποίηση του οποίου έχουν πλέον φτάσει τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνούν την υπόθεση. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Καταζητούμενο Πρόσωπο 1 Ταε Λευκωσίας 18.10.2021 Φώτο 1Καταζητούμενο Πρόσωπο 1 Ταε Λευκωσίας 18.10.2021 Φώτο 2

Παράλληλα εξακολουθεί να καταζητείται από την Αστυνομία η Nino Ramishvili, 37 ετών, από τη Γεωργία, η οποία διακρίνεται στη φωτογραφία με αριθμό «1», ενώ εξακολουθεί να αναζητείται και γυναίκα αγνώστων στο παρόν στάδιο στοιχείων, η οποία διακρίνεται στις φωτογραφίες με αριθμό «2».

Αναζητούμενο Πρόσωπο Φώτο 2 Ταε Λευκωσίας 18.10.2021Αναζητούμενο Πρόσωπο Φώτο 3 Ταε Λευκωσίας 18.10.2021

Καταζητούμενο Πρόσωπο 2 Ταε Λευκωσίας 18.10.2021

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των τριών υπόπτων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Οι τρεις ύποπτοι φέρονται να συνωμότησαν και να έκλεψαν δύο βραχιόλια από χρυσοχοείο στη Λευκωσία. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, 2021, και καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της Δευτέρας, επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άντρας και γυναίκα, και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κοσμήματα. Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, τα δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των τριών υπόπτων, καθώς και εναντίον 33χρονου και 50χρονου. Οι 33χρονος και 50χρονος έχουν ήδη συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.