Ημερίδα Μουσικής, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

Ο κλάδος Μουσικής Τεχνολογίας του Cyprus College, σε συνεργασία με τους Veramànd και Ioannides Acoustics, διοργανώνουν μια μοναδική στο είδος της Ημερίδα Μουσικής, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας με τίτλο «SOUNDwebMusic Passion to Profession», την Κυριακή7 Ιουνίου 2015 η ώρα 02:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αν είσαι μουσικός ή Deejay, αν ηχογραφείς ή παίζεις ζωντανά μουσική, αν είσαι καθηγητής ή σπουδαστής μουσικής ή αν ασχολείσαι με το χώρο του ήχου, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, το SOUNDweb σε αφορά.

Το SOUND web επιδιώκει να φέρει κοντά κάθε επαγγελματία και κάθε ερασιτέχνη που ασχολείται με τη μουσική και τον ήχο. Ευελπιστεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην περαιτέρω επιμόρφωση του ηχητικού καλλιτέχνη και αυτού που θέλει να μετατρέψει το πάθος του σε επάγγελμα.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει διαλέξεις σε αντικείμενα Ενορχήστρωσης και Παραγωγής με Υπολογιστή (DIYRecordingStudio), Ηχοληψίας και Εργαλείων Μουσικής Τεχνολογίας, Ακουστικής Χώρων (Recording Studio Acoustics),  Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και προώθησης της μουσικής στη Βιομηχανία Τεχνών (Entertaining Business).

Ο Μιχάλης Έξαρχος, γνωστός στο ευρύ κοινό και ως ο ΑκαδημαϊκοςΡάπερ “StereoMike”, συμμετέχει μεταξύ άλλων στο πρώτο SOUNDweb, στηρίζοντας έτσι την Ημερίδα. Ο StereoMike γεφυρώνει τον κόσμο της επιστήμης και επιμόρφωσης με εκείνον του επαγγελματία παραγωγού-καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, μεταξύ των οποίων και έκθεση με προϊόντα αιχμής μουσικής τεχνολογίας.

 

ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Μάριος Παπαδόπουλος / Λούης Γεωργίου | ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ DIY

Τεχνικές Ενορχήστρωσης και Δημιουργική Χρήση Συστημάτων DAW (DigitalAudioWorkstation)

 

Στέφανος Ιωαννίδης | ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Χώροι Ηχογράφησης και Κριτικής Ακρόασης: Προδιαγραφές και κοινά προβλήματα

 

Χρίστος Κρασίδης | ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Μουσική Βιομηχανία: από την Καλλιτεχνική Δημιουργία στην Κατανάλωση

 

Μιχάλης Έξαρχος “Stereo Mike” | INDUSTRY SPEAKER

Μουσική Τεχνολογία και Ζωντανή Δημιουργία

 

Τιμή συμμετοχής: €20 στην είσοδο  |  €15 με προπληρωμή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 70-000-625  &  99-595-285  (καθημερινά 11πμ – 8μμ)και στο www.facebook.com/SOUNDweb.info


 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.