Τείνει χέρι στα διαγραφέντα στελέχη της ΕΔΕΚ ο Βαρνάβα

Έλα στο Google News

Έτοιμος να αποκαταστήσει τα διαγραφέντα στελέχη της ΕΔΕΚ παρουσιάζεται ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΔΕΚ, Γιώργος Βαρνάβα και κυρίως τον ευρωοβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη ο οποίος διαγράφηκε επεισοδιακά από το κόμμα.

Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση είπε ότι είναι σε επαφή με τον Κύπριο Ευρωβουλευτή και πως σε περίπτωση εκλογής του αν ο ίδιος το επιθυμεί και εφόσον υπάρξει απόφαση των συλλογικών οργάνων, τότε θα επιστρέψει.

Την ίδια ώρα ο κ. Βαρνάβα περιέγραψε μια προβληματική εικόνα γύρω από την κατάσταση στο κόμμα, υποστηρίζοντας πως ο Μαρίνος Σιζόπουλος περιμάζεψε γύρω του ανθρώπους που επηρεάζουν τις αποφάσεις του λειτουργώντας εξωθεσμικά και χωρίς οι αποφάσεις συλλογικά.

Ο ίδιος είπε θέλει να φέρει πίσω στο κόμμα τους ανθρώπους που για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν από το κόμμα, ή πήραν αποφάσεις που βάση καταστατικού οδήγησαν στη διαγραφή τους.

«Με τον κ. Παπαδάκη όπως και με πολλά στελέχη του κινήματος μιλώ. Είναι και τον θεωρώ συναγωνιστή, απ’ εκεί και πέρα σίγουρα δεν έχω και τακτικές επαφές. Απλά μια κουβέντα και τίποτα περισσότερο όπως έχω και με άλλα στελέχη του κινήματος και με άλλα μέλη του κινήματος. Έχω πει και προηγουμένως ότι το θέμα δεν είναι μόνο θέμα Δημήτρη Παπαδάκη. Ο Δημήτρης Παπαδάκης είναι από τα στελέχη τα οποία αν το επιθυμεί να επιστρέψει θα δούμε με ποιο τρόπο αν και εφόσον τα συλλογικά όργανα του κινήματος πάρουν τέτοια απόφαση τότε θα επιστρέψει», ανέφερε ερωτηθείς σχετικά.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.