Τελετή Φωταγώγησης στην Φρουτολαχαναγαορά η «Παλιά Αποθήκη»Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ένα όμορφο σκηνικό φτιάχτηκε, με πολύ μεράκι και αγάπη, για τους εκλεκτούς φίλους της αγαπημένης φρουτολαχαναγοράς «Η Παλιά Αποθήκη».

Η πρόσκληση ήταν για την τελετή φωταγώγησης και την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με έντονα συναισθήματα χαράς και αναμνήσεων, μυρωδιές από κάστανα και αρώματα από τις λιχουδιές εκεί, το μαλλί της γριάς και αρώματα της παιδικής ηλικίας όλων μας.

Το μελωδικό ξεκίνημα της τελετής φωταγώγησης έκανε η μικρή Αλέξα Μιχαήλ που καθήλωσε τους καλεσμένους, παίζοντας Γιουκαλίλι, και έπειτα τα παιδιά του Κλασικού Ωδείου Κύπρου με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει. Την συνέχεια της βραδιάς, ανέλαβε ο Dj Pueblo Franco με τις μουσικές του επιλογές.

Ήταν μια άλλη εμπειρία ψωνίζοντας στην Παλιά Αποθήκη, απολαμβάνοντας κυπριακό Καφέ Λαϊκού, άφθονη σοκολάτα ION, ζεστό κρασί από το FRUIT Rhapsody, κρασιά Kir-Yianni & Amaretto Paolo Lazzaroni E Figli από την A. S. Xinaris & Sons Ltd και ξεχωριστά γλυκά φτιαγμένα από την A Piece of Cake “By Athanasia”.

Με υψηλές προσδοκίες, αναμένετε το επόμενο event στις 20-22/12, που θα φιλοξενήσει pop up stores 10 καλλιτεχνών, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα ετοιμαστεί για το εορταστικό αυτό event.

Οι φίλοι της Παλιάς Αποθήκης, θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν εκτός από τα φρούτα και τα λαχανικά τους, μοναδικές δημιουργίες των 10 καλλιτεχνών και να απολαύσουν διάφορες γαστρονομικές εκπλήξεις.

Stay Tuned λοιπόν…Τα καλύτερα έρχονται!

Instagram: hpaliaapothiki_cyprus
Facebook: @paliaapothiki
55, John Kennedy Ave., Παλλουριώτισσα, 1046, Λευκωσία. Τηλ: 22436077