Τελετή μετονομασίας της Λεωφόρου Γερίου σε Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια

«Ο Δήμος θέλει να τιμήσει τον άνθρωπο και πολιτικό Δημήτρη Χριστόφια που έχει αφιερώσει τη ζωή του υπηρετώντας την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο»

No 569720

Τελετή μετονομασίας της Λεωφόρου Γερίου σε Λεωφόρο Δημήτρη Χριστόφια, θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα ο Δήμος Γερίου. Η τελετή θα γίνει στη διασταύρωση της Λεωφόρου Γερίου με την οδό Ελευθερίας.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Δήμαρχος Γερίου, Νεόφυτος Παπαλαζάρου, σημείωσε ότι ο Δήμος θέλει να τιμήσει τον άνθρωπο και πολιτικό Δημήτρη Χριστόφια που έχει αφιερώσει τη ζωή του υπηρετώντας την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο. Τόνισε ότι η μετονομασία της Λεωφόρου ήταν μια εισήγηση της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ και η απόφαση λήφθηκε με δημοκρατικό τρόπο.

Όπως είπε, ψηφίστηκε από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους του ΑΚΕΛ, από το δημοτικό σύμβουλο της ΕΔΕΚ και τον Δήμαρχο, ενώ εναντίον τάχθηκαν ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ.

Ο κ. Παπαλαζάρου είπε ότι τα αποκαλυπτήρια της λεωφόρου θα τελέσουν μαζί με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου και τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Ανδρέα Βύρα, ενώ θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.