Τέλος η πληρωμή οφειλών στα ταμεία της τράπεζας Κύπρου


Από τις 26 Οκτωβρίου δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές στα ταμεία των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, που αφορούν οφειλές (πχ λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ανανεώσεις αδειών, πρόστιμα και δημοτικά τέλη). Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Κύπρου είπε πως οι πληρωμές οφειλών θα γίνονται πλέον μόνο διαδικτυακά, μέσω 1bank & JCC Smart.

Όπως αναφέρει η πανδημία του Covid-19 επέβαλε στην Τράπεζα Κύπρου τη λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας των πελατών και του προσωπικού της, προσθέτοντας ότι όλοι οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους με ασφάλεια, ευκολία και χωρίς κανένα κόστος, μέσω του bank, επιλέγοντας «JCCsmart – Πληρωμές Οφειλών», όπου ο πελάτης μεταφέρεται στην πλατφόρμα της JCC SMART χωρίς τη χρήση επιπλέον κωδικών και απευθείας μέσω της πλατφόρμας JCC SMART.

Ωστόσο, σημειώνει ότι συνεχίζουν να γίνονται αποδεκτές στα ταμεία, οι εισπράξεις για λογαριασμό των κυβερνητικών τμημάτων ή του Εφόρου Φορολογίας (ΦΠΑ) και άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει η επιλογή πληρωμής μέσω των ψηφιακών καναλιών. Επίσης, η Τράπεζα αναφέρει ότι θα συνεχίσει να αποδέχεται εισπράξεις για την Υπηρεσία Factors, τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, την Eurolife και την ΙΑΤΑ. Σημειώνει, τέλος, ότι είναι σημαντική και η χρήση των ATM για αναλήψεις (καθώς το ημερήσιο όριο έχει αυξηθεί στα €2,000) και για καταθέσεις μετρητών / επιταγών.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News