Τέμπη: Παναπεργία του ελληνικού λαού για το έγκλημα – Ακυρώνονται πτήσεις και παραλύει η χώρα

Παραλύει σήμερα η Ελλάδα. «Ρολά» κατεβάζει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη γενική απεργία, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Έχουν προγραμματιστεί για σήμερα μεγάλες διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις και απεργιακές κινητοποιήσεις. Για ένα 24ωρο δεν θα λειτουργεί τίποτα, ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική θα κινηθούν συγκεκριμένες ώρες, ώστε να εξυπηρετήσουν όσους πολίτες θελήσουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις. Κλειστοί θα είναι μεταξύ άλλων οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια.

Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το Δημόσιο, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι ντελιβεράδες. Δεμένα θα είναι και τα πλοία στα λιμάνια, ενώ η απεργία επηρεάζει αεροπορικές πτήσεις. Συγκεκριμένα Aegean και Olympic Air προχωρούν σε ακυρώσεις προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου της.

Ακυρώνονται πτήσεις

Συνολικά 30 αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου ακυρώνονται, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα από την απεργία, επηρεάζονται 13 αφίξεις και 13 αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου. Επηρεάζονται περίπου τρεις χιλιάδες επιβάτες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy