Τετ-α-τετ συνάντηση Ερντογάν – Τατάρ στην Προύσα

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulü

Τετ -α -τετ συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Ερσίν Τατάρ στο χώρο των 4ων Παγκοσμίων Νομαδικών Αγώνων, που διεξήχθησαν στην Προύσα Ιζνικ. Στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων του ψευδοκράτους με τα τουρκικά κράτη, είπε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος πραγματοποίησε και άλλες συναντήσεις στο περιθώριο των Αγώνων.


Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην προεδρική σκηνή που στήθηκε στην περιοχή, διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Όπως μεταδίδεται, ο Ερσίν Τατάρ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φιλοξενούμενους αρχηγούς κρατών.

Σε δηλώσεις του στο παράνομο πρακτορείο ειδήσεων «TAK», ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κιργισίας και τους αξιωματούχους των κρατών που συμμετέχουν στους αγώνες, καθώς και τον Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι η ανάπτυξη σχέσεων με τα τουρκικά κράτη. Πρόσθεσε ότι το ψευδοκράτος μοιράστηκε τις ιδέες του με τον Ερντογάν για την ανάπτυξη των σχέσεων με φιλικές χώρες και έδωσε κάποιες οδηγίες στην ομάδα του Ερντογάν. Ο Ερσίν Τατάρ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ομιλία του Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.