Θα ακολουθήσει την πεπατημένη η ΑΕΚΤου Κωνσταντίνου Σκαμπύλη

Για αλλού ξεκίνησε και για αλλού οδεύει φέτος η ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» διάγουν ίσως τη χειρότερή τους σεζόν των τελευταίων χρόνων. 


Μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα καταγράφουν τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Η αγωνιστική δε εικόνα της ομάδας είναι χάλια. Στην ΑΕΚ πάντως δεν κρύβουν τίποτα κάτω από το χαλί και παραδέχονται δημόσια ότι κάτι πάει στραβά. Η απογοήτευση επίσης έντονη τόσο στους παράγοντες όσο και στους φίλους της ομάδας. Κάτι χρειάζεται ν’ αλλάξει για να μπορέσει η ομάδα να πάει μπροστά.

Τι πρέπει να γίνει όμως, ίσως κανείς να μην ξέρει στην ΑΕΚ. Και αυτό γιατί το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος. Σωστά παραδέχονται στην ΑΕΚ ότι υπάρχει το πρόβλημα, αλλά φαίνεται ότι αδυνατούν να το λύσουν. Αυτό είναι πασιφανές με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Στα προηγούμενα παιγνίδια υπήρχε ως δικαιολογία η απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών, όμως στην ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του είναι έντονα προβληματισμένοι για το τι πρέπει να πράξουν. Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ επέστρεψε φέτος, αλλά φαίνεται ότι και αυτός δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και χωρίς να γίνομαι μάντης κακών, όπως συνήθως γίνεται σε όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου, αν το πρόβλημα δεν λύνεται, τότε την πληρώνει πάντα ο προπονητής.

Και ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται σε επισφαλή θέση. Έστω κι αν είναι αγαπητός, έστω κι αν έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ.