«Θα δώσω νέα στοιχεία στην Αστυνομία και στη δημοσιότητα»

Ο Μάριος Παναγή ήταν προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Σίγμα» («Τομές στα Γεγονότα»), και προέβη εκ νέου σε σημαντικές δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει στην κατοχή του και άλλα στοιχεία.

Για τις κατηγορίες του για την Επιτροπή Διαιτησίας: «Τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας μέσα από τις πράξεις τους, δείχνουν ότι πρέπει να πάνε άμεσα στο σπίτι τους. Και δεν το λέω μόνο εγώ, σήμερα τρία σωματεία εξέδωσαν ανακοίνωση για το έργο της. Η Ε.Δ. παίρνοντας συγκεκριμένες οδηγίες, και διαφαίνεται μέσα από τους ορισμούς, ότι προσπαθεί να στείλει συγκεκριμένα μηνύματα και να κλείσει το στόμα σε διαιτητές που ίσως να έχουν δώσει καταθέσεις».

Για την επιστολή διαιτητή που ακούγεται στις ηχογραφήσεις ότι διαφωνεί με όσα λέχθηκαν για την ΕΔ: «Είναι κάτι αναμενόμενο καθώς είναι κάτι που έχει ζητηθεί. Ο διαιτητής είπε ότι δεν συμφωνεί με την δική μου ανάρτηση στο διαδίκτυο, δεν είπε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που έχω καταγγείλει».

Αναφέρθηκε σε παρατηρητή με ψεύτικο Facebook: «Πως μπορεί να έχει παράπονο κάποιος για κάτι που είδε το φως της δημοσιότητας, και συγκεκριμένα για ψεύτικο προφίλ στο Facebook, στο οποίο κατηγορούσε συγκεκριμένα σωματεία, και να ορίζεται παρατηρητής αύριο σε αυτά τα σωματεία. Πως αυτός ο άνθρωπος να πάει να κάνει σωστά την δουλειά του; Γιατί η Ε.Δ. δεν τον προστάτευσε αν είναι σωστός;».

Για την υποχρεωτική παραίτηση μέλους της Ε.Δ. το 2011 όταν ήρθαν σε γνώση της ΚΟΠ:«Είδε την πόρτα εξόδου γιατί ήθελε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να προστατεύσει τον εαυτό του. Και θα σας παραπέμψω και στην δική του τοποθέτηση ”ίσως κάναμε λάθος επιλογές ανθρώπων”. Πόσες φορές στα 14 χρόνια που είναι πρόεδρος έκανε λάθος επιλογές ανθρώπων. Τις δικές του ευθύνες πότες θα τις αναλάβει; Και μήπως αυτές οι λανθασμένες επιλογές γίνονται εσκεμμένα;».

Για τις ηχογραφήσεις που αφορούν μικρές κατηγορίες και όχι την μεγάλη: «Οι φάκελοι που έρχονται αφορούν αγώνες πρώτης κατηγορίας. Πρέπει να αντιληφθεί και ο κόσμος πως ανεβαίνουν οι διαιτητές στην πρώτη κατηγορία. Δεν μπορείς να ανέβεις και ξαφνικά από τίμιος να γίνεις διεφθαρμένος. Διαφθείρεσαι στην πορεία».

Αποκάλυψε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία: «Υπάρχουν στοιχεία που θα δουν και αυτά το φως της δημοσιότητας, ότι άνθρωποι που δεν συμφωνούν με τις δικές τους θέσεις, τους πολεμούν».

Γιατί έγιναν οι ηχογραφήσεις: «Για προστασία του ίδιου του διαιτητή».

Όσον αφορά την δική του τιμιότητα είπε: «Έχω και τα στοιχεία, τα οποία θα δώσω και στην Αστυνομία και στην δημοσιότητα, που αποδεικνύουν ότι ήμουν τίμιος και ουδέποτε ενεπλάκηκα σε οποιεσδήποτε χάρες».

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.