Δεν θα επιχειρήσουμε να εξαγοράσουμε συνειδήσεις ή να λαϊκίσουμε με αφορμή την προεκλογική, είπε ο Ν. Χριστοδουλίδης

Ï õðïøÞöéïò ãéá ôçí Ðñïåäñßá Íßêïò ×ñéóôïäïõëßäçò ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óôçí äçìïóéïãñÜöï ôïõ ÊÕÐÅ ¹âç Ìéôóßäïõ Phillips , Ëåõêùóßá 10 Äåêåìâñßïõ 2022. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Εφόσον οι πολίτες του δώσουν τη λαϊκή εντολή θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της ενότητας και της συνεργασίας, τείνοντας χείρα φιλίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, δήλωσε χθες βράδυ ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε μαζική συγκέντρωση στον Στρόβολο.

«Ο κυπριακός λαός έχει αξιοπρέπεια. Εμείς δεν θα επιχειρήσουμε να εξαγοράσουμε συνειδήσεις, δεν θα λαϊκίσουμε με αφορμή την προεκλογική εκστρατεία» είπε, προσθέτοντας ότι «εμείς, δεν θα επενδύσουμε στον φόβο για τα δήθεν αρνητικά που έρχονται για να εξασφαλίσουμε την ψήφο του κυπριακού λαού και την ίδια ώρα να εξαγγέλλουμε ξαφνικά καθημερινά παροχές, που διερωτώμαι πραγματικά, όπως και ο κυπριακός λαός, γιατί δεν προτάθηκαν τόσο καιρό; Μήπως δεν ήταν προβλήματα τόσο καιρό;», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι τις τελευταίες μέρες, βιώνουμε ένα φαινόμενο το οποίο ανάμεσα σε άλλα δεικνύει μια υποτιμητική προσέγγιση για την κοινωνία από κάποιους ότι δήθεν ο κυπριακός λαός πιστεύει οτιδήποτε του σερβίρουν. «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στην κοινωνία  γιατί πρώτα και πάνω από όλα τη σεβόμαστε» τόνισε.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι εφόσον οι πολίτες του δώσουν τη λαϊκή εντολή θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της ενότητας και της συνεργασίας, τείνοντας χείρα φιλίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις «που θέλω να πιστεύω αν πραγματικά νοιάζονται για το μέλλον τούτου του τόπου, αν η έγνοια τους δεν είναι ο διαμοιρασμός εξουσίας, θα επιδείξουν και την ανάλογη υπευθυνότητα».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.