Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά: “Η καθυστέρηση στην έναρξη του προγραμματισμού αναγκάζει όλους να τρέξουν. Δεν είναι μόνο η στελέχωση του ρόστερ. Υπάρχει αρκετή δουλειά σε όλα τα επίπεδα”.

Γκαφούρ-“Βρίσκεται στην Κύπρο ο Μίκαελ Γκαφούρ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του”.

Προετοιμασία-“Η έναρξη της προετοιμασίας μετατέθηκε στις 9 Ιουλίου μετά από απόφαση του κ. Ολίβα.  Ως εκ τούτου δεν θα πάμε στις Πλάτρες. Ξεκίνημα στο «Ηλίας Πούλλος» κι έπειτα στη Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”.

Βύντρα-“Να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη. Όταν θα έχουμε κάτι ολοκληρωμένο θα ενημερώσουμε”.

Κατσαντώνη- “Κάναμε όλες τις ενέργειες. Περιμένουμε απόψε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής”.

Ηρεμία-“Είναι σημαντικό η ομάδα να δουλέψει με ηρεμία. Η παρουσία αρκετών νέων ποδοσφαιριστών, προϋποθέτει πως θα χρειαστεί χρόνος για ομοιογένεια, αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας και προσαρμογής στα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Κυπριακού ποδοσφαίρου”.

Μακροπρόθεσμος στόχος το πρωτάθλημα –“Όπως είπε και ο κ. Γκόμεθ, το κίνητρο όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος που έχει τεθεί. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σε ποιο σημείο βρίσκεται σήμερα η ομάδα και πόση δουλειά χρειάζεται να γίνει, για να φτάσουμε εκεί που επιβάλλει η ιστορία της. Ναι, ο στόχος είναι να επανακτήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την παλιά αγωνιστική της αίγλη και να καταστεί ξανά μόνιμη διεκδικήτρια των τίτλων, όμως η ποδοσφαιρική λογική μας υπενθυμίζει πως χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο σημείο αυτό. Επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε χρόνο στην ομάδα και να την στηρίξουμε, κυρίως, στα δύσκολα”.

Άμεσος στόχος –“Άμεσος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο είναι η δημιουργία ομάδας που θα ικανοποιεί τον κόσμο και θα τον προσελκύει στο γήπεδο. Στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις μας. Τους αγωνιστικούς μας στόχους για τη σεζόν 2018-19, θα τους αναφέρουμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Προέχει η στελέχωση τεχνικής ηγεσίας, ρόστερ και προσωπικού”.

Πειθαρχία-“Δεν θα γίνονται εκπτώσεις σε θέματα πειθαρχίας. Θα είμαστε αμείλικτοι. Θέλουμε όλοι να σέβονται και να τιμούν την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου”.

Οικονομική σταθερότητα-“Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο διασφαλίζει την οικονομική σταθερότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι ένα στοιχείο που δεν το είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δημιουργούσε αλυσιδωτά προβλήματα με αντίκτυπο στην αγωνιστική της παρουσία”.

Αξιόπιστος και φερέγγυος οργανισμός-“Βασικός στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο είναι να καταστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ένας αξιόπιστος και φερέγγυος οργανισμός, με τον οποίο όλοι θα θέλουν να συνεργαστούν. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της συνέπειας, του επαγγελματισμού και τις υλοποίησης των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων”.

Στελέχωση εταιρίας-“Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει η στελέχωση Εταιρίας με φιλόδοξους και καταρτισμένους επαγγελματίες, τους καλύτερους στον τομέα τους, που να έχουν τα προσόντα για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις”.

Ηλίας Πούλλος-“Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο είναι η δημιουργία άριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος στο “Ηλίας Πούλλος”, που θα επιτρέπει σε όλους να εργάζονται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται. Να απολαμβάνουν την παρουσία τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να είναι ευχαριστημένοι από τις συνθήκες εργασίας τους. Θα γίνει σοβαρή επένδυση στο “Ηλίας Πούλλος”.

Επικοινωνία-“Έμφαση θα δοθεί και στην εικόνα της Εταιρίας. Ετοιμάζεται νέα ιστοσελίδα και θα δημιουργηθούν σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκλειστικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στόχος, επίσης, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του ΟΜΟΝΟΙΑ Premium, ενώ συζητούνται/επεξεργάζονται και κάποια άλλα εργαλεία επικοινωνίας, που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χρειάζονται όμως χρόνος για να υλοποιηθούν”.

Ακαδημία-“Θα γίνει σοβαρή επένδυση θα γίνει και στην Ακαδημία. Είναι καθήκον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αναδεικνύει δικούς της πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, γαλουχημένους με τη δική της φιλοσοφία. Έμφαση αυτήν την περίοδο δίνεται στην ολοκλήρωση της προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας και στην βελτίωση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η Ακαδημία. Γίνεται παράλληλη δουλειά και σε αρκετά άλλα επίπεδα. Σταδιακά θα ενημερώνουμε σχετικά”.

Κόσμος-“Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο θα είναι πάντοτε στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αφουγκράζεται τον κόσμο και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις απόψεις του. Αναζητεί και επενδύει στον διάλογο, θα αξιοποιεί κάθε καλή ιδέα. Σέβεται τον Σύλλογο, την ιστορία και τον κόσμο του, τιμά τον χαρακτήρα και την ιδεολογία του. Οι προσδοκίες/απαιτήσεις του κόσμου, αποτελούν τεράστια ευθύνη, αλλά και κίνητρο. Απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχία, αποτελεί η στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόσμος ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγάλη δύναμη, αλλά και ο ιδιοκτήτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιπλέον, η Εταιρία θα στοχεύσει στην αύξηση της παρουσίας οικογενειών στο γήπεδο, θα γίνουν ενέργειες που θα επιδιώκουν την αύξηση προσέλευσης παιδιών και ηλικιωμένων οπαδών. Επίσης, θα επιδιώξουμε το γήπεδο να είναι ασφαλής και ευχάριστος χώρος και κάθε παιχνίδι να αποτελεί και μια κοινωνική/οικογενειακή έξοδος”.