Θα σε δώ στο γήπεδο

Παράθυρα

Θα σε δω στο γήπεδο

To Flying Away Art and Music Festival μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στο Γήπεδο Ορφέας στη Λευκωσία για το τριήμερο 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Oπως αναφέρουν και οι οργανωτές «το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, γι’ αυτό φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους, σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια, εκθέτοντας πίνακες ζωγραφικής, illustrations, fine art, installations, graphic design, photography, art & crafts, jewellery design, fashion design και άλλα είδη τέχνης». Το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Παράλληλα, το Flying Away Art And Music Festival και τις τρεις μέρες θα παραχωρήσει τη σκηνή του σε μπάντες και Djs από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ειδικότερα: Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν: Mix Fm Radio (Live Link), Atoutaleme (LIVE) (CY , Monsieur Minimal (LIVE) (GR) και the BURGER PROJECT (LIVE) (GR).

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Mix Fm Radio (Live Link), OnTour (LIVE) (CY), Cyanna Mercury (LIVE) (GR) και ο Φίλιππος Πλιάτσικας (LIVE) (GR).

Τέλος την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου: Mix Fm Radio (Live Link), Mr.Pakman (dj Set) (CY), Funky Notes (LIVE act) (CH), Locomondo (LIVE) (GR) και Portiero (dj Set) (CY).

Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00, είσοδος €5 ανά ημέρα και για παιδιά κάτω των 15 ετών δωρεάν . Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους. Στο χώρο θα υπάρχει φαγητό & ποτό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/FlyingAwayFestival και στο τηλέφωνο 7008 71 71.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.