Θα σταματήσει το τρένο; ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ με πάνω από 376 αγορές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ για την Premier League, σήμερα στις 18:30 και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Λίβερπουλ δίνει απόδοση 1.53, η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.35 και η νίκη της Τότεναμ δίνει απόδοση 6.00. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.30, το Under 3.5 γκολ δίνει 1.62, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.60 και το No Goal δίνει 2.25. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Λίβερπουλ δίνει 1.47, να σκοράρει πρώτη η Τότεναμ προσφέρεται με απόδοση 2.95 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ δίνει απόδοση 2.25 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τότεναμ δίνει 9.75.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, η πιθανότητα να σημειωθούν συνολικά ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι 4.20, ενώ για 4 γκολ συνολικά δίνει απόδοση 4.85. Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος είτε ο Μανέ, είτε ο Σαλάχ δίνει απόδοση 3.75 και ακολουθούν οι Φιρμίνο και Μπρούστερ με αποδόσεις 5.00 και 5.50, αντίστοιχα. Από την πλευρά της Τότεναμ, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Κέιν δίνει απόδοση 6.00 και ακολουθούν οι Σον και Μόουρα με αποδόσεις 9.00 και 12.00, αντίστοιχα.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Λίβερπουλ – Τότεναμ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.