«Θα τα βάψουμε πολύχρωμα»: Εθελοντές έδωσαν χρώμα στον Αρακαπά – Μαζικό παρών από ΑΚΕΛ και ΕΔΟΝ (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (01/08) , η εκδήλωση στον Αρακαπά υπό τον τίτλο «δε θα τα βάψουμε μαύρα. Θα τα βάψουμε πολύχρωμα». 

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης κάλεσαν τους πολίτες να μεταβούν στο χωριό του Αρακαπά με πινέλα και μπογιές έτσι ώστε να γεμίσουν με όμορφα χρώματα τους δημόσιους χώρους που μαύρισαν μετά τη φονική πυρκαγιά.

Δυναμικό παρών στην εκδήλωση έδωσε αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ και της ΕΔΟΝ, στηρίζοντας την εκδήλωση και την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αρακαπά αλλά και των καλλιτεχνών.

Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λεμεσού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κάποιος κάποτε είπε πως εκεί που τελειώνει το σκοτάδι, εκεί πρόκειται να συναντηθούμε ξανά!

Το βέβαιο είναι πως εμείς από αυτό το ραντεβού δεν υπήρχε περίπτωση να μη δηλώναμε βροντερά το παρών μας! Με τα πινέλα και τα χρώματα μας ήρθαμε σήμερα στον Αρακαπά!

Με τα πινέλα και τα χρώματα μας αναγεννούμε ξανά την ελπίδα!

Αντιπροσωπεια του ΑΚΕΛ και της ΕΔΟΝ έδωσε σήμερα μαζικά το παρών της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στηρίζοντας ολόπλευρα την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αρακαπά αλλά και καλλιτεχνών με τίτλο: “Δε θα τα βάψουμε μαύρα. Θα τα βάψουμε πολύχρωμα”.

Μπράβο στους ανθρώπους του Αρακαπά και της ευρύτερης περιοχής, μπράβο στους καλλιτέχνες μας που κρατούν ψηλά την ελπίδα!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συμβάλλει εκτιμούμε σημαντικά, στη σταδιακή επούλωση των πληγών που άφησε η φονική πυρκαγιά στο διάβα της.

Περιμένοντας τη δεντροφύτευση, η οποία θα χρειαστεί κάποιο χρόνο αρχίζουμε την αναγέννηση των χωριων μας, δίνοντας χρώμα στο μαύρο.

Δίνοντας ξανά φως και ζωή σε αυτό που η λαίλαπα της φωτιάς έκαψε και κατάστρεψε. Δίνουμε χρώμα στο μαύρο λοιπόν!

Επαναφέρουμε ξάνα όλοι μαζί το χαμόγελο και την αισιοδοξία!»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.