Θανατηφόρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Νεκρός 90χρονος από το Ξυλοφάγου

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Χρήστο Γιάγκου, 90 ετών από την Ξυλοφάγου, σημειώθηκε το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας Λάρνακας, παρά την έξοδο Ξυλοφάγου.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται ότι λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για μετωπική σύγκρουση ενός σαλούν αυτοκινήτου και ενός μικρού μοτοποδηλάτου στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Ξυλοφάγου, που είναι έδαφος των Βάσεων.

Προστίθεται ότι «από τη σύγκρουση ο οδηγός του μοτοποδηλάτου Χρήστος Γιάγκου, 90 ετών από την Ξυλοφάγου, έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 48 ετών από τη Λεμεσό, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για προληπτικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι «η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο στο σημείο όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα και διοχετεύει την τροχαία κίνηση από άλλο δρόμο. Ταυτόχρονα διενεργούνται έρευνες και εξετάσεις ώστε να διευκρινιστεί πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση στην έξοδο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο, αφού φαίνεται ότι ο 90χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.