Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της 13χρονης που εντοπίστηκε χθες νεκρή στο κρεββάτι της αφού η μητέρα τoου άτυχου κοριτσιού πέθανε πριν 12 χρόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η 13χρονη κόρη της οικογένειας δεν ξύπνησε ποτέ από τον ύπνο της χθες το πρωί για να πάει στο σχολείο.

Εντοπίστηκε αναίσθητη στο κρεβάτι της από την θεία της και ο πατέρας της, αστυνομικός στο επάγγελμα, κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να δώσει τις Πρώτες Βοήθειες στο κορίτσι χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε με σκοπό να μεταφέρει ο ίδιος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τη 13χρονη και στα μέσα της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο που είχε στο μεταξύ καλέσει και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα.

Για περίπου 40 λεπτά προσπαθούσαν τα μέλη του πληρώματος να επαναφέρουν το κοριτσάκι, χωρίς αποτέλεσμα. Στο νοσοκομείο, ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς τον θάνατό του.

Η 13χρονη έφυγε με το ίδιο τρόπο που έφυγε η μητέρα της η οποία έχασε τη ζωή της από καρδιακή προσβολή.
Αυτό που απομένει τώρα είναι τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της 13χρονης διενεργήθηκε σήμερα το πρωί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ο τραγικός πατέρας της 13χρονης είναι λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, στις 14 Ιουλίου ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο Όμοδος, έσωσε από πνιγμό από κατάποση φαγητού 7χρονο κοριτσάκι. Δυστυχώς η ζωή έπαιξε τραγικό παιχνίδι λίγους μήνες αργότερα