Θάνατος 16χρονου: Βίντεο αποδεικνύουν το μπούλινγκ που δεχόταν

Βίντεο που δείχνουν το άγριο μπούλινγκ που δεχόταν ο 16χρονος

Χθες το απόγευμα παραδόθηκαν στην Αστυνομία τρία βίντεο που προβάλλουν σκηνές άσκησης ψυχολογικής βίας σε βάρος του 16χρονου μαθητή Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους.

Διαβάστε επίσης: Έρευνες για μπούλινγκ με θύμα τον 16χρονο

Δύο από αυτά προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» και περιέχουν σκηνές κατά τις οποίες ο 16χρονος, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο πάρτι στις 14 Απριλίου, δέχεται άγριο μπούλινγκ από άτομα που εικονίζονται σε αυτά.

Ωστόσο, τα δυο βίντεο δεν λήφθηκαν κατά τη διάρκεια του μοιραίου πάρτι στους Τρούλλους, αλλά προηγουμένως και ενδεχομένως σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Φιλελεύθερου” στο βίντεο που παραδόθηκε στην Αστυνομία αλλά δεν προβλήθηκε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, εικονίζεται ο άτυχος 16χρονος να παροτρύνεται (σε βαθμό που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ψυχολογικός καταναγκασμός) να εκστομίσει προσβλητικά ή και χυδαία επίθετα και συνθήματα κατά τέως πολιτικού προσώπου.

Διαβάστε επίσης: Τα ευρήματα της νεκροτομής του άτυχου 16χρονου που «έσβησε» ξαφνικά

Σημειώνεται ότι, τα βίντεο θα φθάσουν ενώπιον της πενταμελούς ερευνητικής ομάδας του ΤΑΕ Λάρνακας και θα τύχουν ενδελεχούς εξέτασης μετά το Πάσχα, ίσως και μετά την Πρωτομαγιά (ένεκα των αργιών των ημερών).

Ενώ μετά την Πρωτομαγιά τοποθετείται και η επίδοση των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε υγρά από τη σορό του θύματος στους ανακριτές.

Θάνατος 16χρονου: Κάποιοι τον προέτρεπαν να καταναλώσει αλκοόλ με το ζόρι

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.