Θάνατος 46χρονου από Covid που, αντί για εμβόλιο, του πρότειναν γιατροσόφια

Στο μικροσκόπιο γιατρός και οι αντιεπιστημονικές συμβουλές του 

 

Οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης 46χρονου, ο οποίος νόσησε με κορονοϊό και απεβίωσε, μετά και από σχετική δημοσίευση από συγκεκριμένο πρόσωπο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έδωσε στον Αρχηγό Αστυνομίας, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, φίλος του 46χρονου σε ανάρτησή του έγραψε, μεταξύ άλλων, πως «είχε φανατιστεί από ορισμένους ιερείς που το παίζουν θεοί και από έναν τσαρλατάνο γιατρό. Έτσι θέλω να τον αποκαλώ από εδώ και εμπρός αυτόν τον δήθεν γιατρό»… «Δεν άκουε κανένα και προσπαθούσε με διάφορα φάρμακα που του έγραφε αυτός ο τσαρλατάνος γιατρός να γίνει καλά. Δυστυχώς, μέρα με τη μέρα η κατάσταση του Γιώργου χειροτέρευε, αλλά δεν ήθελε να πάει στον γιατρό».

Όπως φαίνεται, συγκεκριμένος γιατρός, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας αλλά και του ΠΙΣ, συμβούλεψε τον άτυχο να λάβει αγωγή, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται από την επιστημονική κοινότητα για αντιμετώπιση της Covid-19, και η οποία αποτελεί ένα κοκτέιλ φαρμάκων και βιταμινών, κάτι που ωστόσο δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση στην ίαση του άτυχου 46χρονου.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά με τις δημόσιες καταγγελίες μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για τις συνθήκες γύρω από το θάνατο του 46χρονου από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι από χθες, μετά που είχε εντοπιστεί σχετική δημοσίευση από συγκεκριμένο πρόσωπο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, όπου είχαν δοθεί οδηγίες στη βάση της συγκεκριμένης ανάρτησης να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης για το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από οποιοδήποτε πρόσωπο.

Όπως είπε, η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου. «Έχει ήδη ληφθεί μια κατάθεση, η οποία και αξιολογείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν πράγματι προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από οποιοδήποτε πρόσωπο», κατέληξε.

Ειρηναίος Πίττας

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.