Θαύμα

Του Λεόντιου Φιλοθέου

Η Εκκλησία Λτδ και ο CEO αυτής Χρυσόστομος ο Βου, αποφασίζουν αν αναπτύξουν μεγαλοτεμάχιο στη Γεροσκήπου. Εντός του τεμαχίου εντοπίζονται αρχαία ιδιαίτερης αρχαιολογικής αξίας. Η επένδυση προχωρά κανονικά διότι ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ τα αρχαία μετατρέπονται σε κάτι “παλιόκουζες” και οι αρμόδιες αρχές δίνουν το πράσινο φως για να προχωρήσει η επένδυση με την προϋπόθεση την ώρα που θα κάνεις spa αλειμμένος με λάσπη από τον Ιορδάνη ποταμό να μπορείς να θαυμάζεις τα αρχαία. ΘΑΥΜΑ!

H Εκκλησία Λτδ, πρέπει να διεκπεραιώσει αποτελεσματικά το payroll της κάθε τέλος του μήνα. Ο CEO αυτής, Χρυσόστομος ο Βου, προβαίνει σε συμφωνία με το κράτος ως ακολούθως: Θα παραχωρήσει στο κράτος περιουσία αξίας 34 εκατομμυρίων, το 70% της οποίας περίπου είναι στα κατεχόμενα. Το κράτος θα επιδοτήσει ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ τους μισθούς των ιερέων της υπαίθρου με τη Λακατάμια ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ να θεωρείται ύπαιθρος με ποσό συνολικά περίπου 224 εκατομμύρια. ΘΑΥΜΑ!

Σε άλλα επιχειρηματικά και οινο-πνευματικά νέα διαβάσαμε τις προάλλες ότι η Εκκλησία Λτδ, και ο CEO αυτής, που δεν μπορούν να πληρώνουν τους μισθούς των ιερέων της, ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ βρέθηκαν να ελέγχουν το 40% της KEO μετά από την ως εκ ΘΑΥΜΑΤΟΣ δωρεάν παραχώρηση μετοχών από την Ελληνική Μεταλλευτική Εταιρεία που ανήκει επίσης στην Εκκλησία Λτδ. ΘΑΥΜΑ!

[yarpp]

Υστερόγραφο

Και ύστερα μου λέτε αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, να μην πιστεύουμε σε ΘΑΥΜΑΤΑ! ΘΑΥΜΑ!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy