Η αύξηση των επιλογών στην άμυνα είναι η προτεραιότητα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, όσον αφορά τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου και τους Μιχάλη Μελεμενή, Γιώργο Κωνσταντίνου που συμπληρώνουν την ομάδα προγραμματισμού, έχουν συνεχείς επαφές για να αποκτηθούν αμυντικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν και με επιθετικό, όμως δεν βιάζονται προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όσον αφορά τα μετόπισθεν, στόχος είναι να αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βασικοί στόχοι έχουν επιλεγεί και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με βασική επιδίωξη να προκύψουν συμφωνίες το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιβάν Φουστάρ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δεν συμφώνησε με την ομάδα που του έκανε κρούση τον περασμένο Μάιο και παραμένει ελεύθερος. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του όσον αφορά τις απολαβές του παραμένουν υψηλές για τα δεδομένα της Νέας Σαλαμίνας, καθώς αξιώνει μηνιαίο μισθό 15.000 ευρώ.

Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να υποβάλει πρόταση με αυξημένες απολαβές σε σχέση με πέρσι προς τον Φουστάρ και οι δύο πλευρές άφησαν ανοικτό παράθυρο για το μέλλον.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να διεμήνυσε στη διοίκηση ότι εάν δεν βρει ομάδα, θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του.