Θέλει Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη η Αθηένου

Έλα στο Google News

Το αίτημα για δημιουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη έθεσε ενώπιον του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ο δήμαρχος Αθηένου. 

Σε συνάντηση με τον κ. Καρούσο την περασμένη Παρασκευή 23 Ιουλίου, ο Κυριάκος Καρεκλάς έθεσε το ζήτημα τονίζοντας ότι ένα τοπικό ΚΕΠΟ θα συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων που αναγκάζονται να μεταβαίνουν στα αστικά κέντρα για να διεκπεραιώνουν διάφορες υποχρεώσεις.

Ο δήμαρχος ανέφερε στον αρμόδιο υπουργό ότι στην Αθηένου, με το 80% της ιδιοκτησίας της γης της κατεχόμενο, τη δίοδο από Πυρόι προς Λευκωσία κλειστή από το 1974 και τα τόσα άλλα δεινά που έφερε η εισβολή και κατοχή, οι κάτοικοι υφίστανται μεγάλη καθημερινή ταλαιπωρία για να μεταβαίνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα για εξυπηρέτηση και εξασφάλιση των υπηρεσιών που παρέχονται από τα κέντρα αυτά.

Προκειμένου να προωθήσει τάχιστα τις διαδικασίες, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Καρούσο ότι η δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να διαθέσει το κτίριο ώστε να απαλλάξει την κυβέρνηση από τη διαδικασία της στέγασης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός εμφανίστηκε θετικός και έδωσε σχετικές οδηγίες.

Τάσος Περδίος

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.