Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη η Νέα ΣαλαμίναΗ Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα (16:30) στο «N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή» την Πάφο και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως καβάντζα το 1-0 του πρώτου αγώνα την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα εκτός έδρας και σήμερα θέλουν με δεύτερη νίκη, αν είναι δυνατό, να βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού. Άλλωστε το Κύπελλο ενδιαφέρει άμεσα τη βαρωσιώτικη ομάδα και γι’ αυτό σήμερα αναμένεται ότι άπαντες θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Πιθανότατα να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. 


Από εκεί και πέρα στη Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα δύο νέα αποκτήματα. Είναι γνωστό ότι προκύπτει συμφωνία με ακραίο επιθετικό αλλά και αμυντικό και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να προκύψουν επίσημες ανακοινώσεις. Με τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν κάποια διαδικαστικά. Ποδοσφαιριστής από την ομάδα δεν θ’ αποχωρήσει άλλος, αφού υπάρχουν ήδη δύο θέσεις κενές μετά τις αποχωρήσεις Τσαμπούρη και Τινστέλ.