Η αγωνία στη Νέα Σαλαμίνα αναφορικά με τον τραυματισμό του Σαν Ρομάν βρίσκεται στα ύψη.

Ο Αργεντινός υπέστη διάστρεμμα αστραγάλου και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό. Εκτός δράσης θα μείνει και ο Φουστάρ και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξεκίνησε να καταστρώνει το αγωνιστικό του πλάνο. 


Ο Σάββας Τσαμπούρης θα είναι το νέο πρόσωπο σε περίπτωση που μείνει εκτός ο 30χρονος αμυντικός, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες αλλαγές από την τεχνική ηγεσία.

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως είναι σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα στο Δασκάκι. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ και το μαθητικό 10 ευρώ.

Οι τιμές ορίστηκαν από τη γηπεδούχο ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι Άχνας την Κυριακή 22/9 και ώρα 19:00 έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής: Κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ, μαθητικό 10 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 1 ευρώ. Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα πάρουν θέση στο πέταλο του σταδίου και καλούμε τον κόσμο σε μαζική παρουσία και στήριξη των ποδοσφαιριστών μας. Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτήριά σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. Την Παρασκευή τα γραφεία του σωματείου θα είναι ανοικτά από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00.