Δεν θέλει βουλευτές του ΔΗΣΥ στην συνεδρία για Αναστασιάδη ο Παπαχαραλάμπους – «Δεν θα τους απαντώ»

Την εξαίρεση των βουλευτών του ΔΗΣΥ από την αυριανή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών, όπου θα συζητηθούν οι καταγγελίες για παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη έτσι ώστε να μην διερευνηθούν καταγγελίες για στημένους αγώνες, ζήτησε ο τέως Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Αντρέας Παπαχαραλάμπους.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής και αρχηγούς των κομμάτων για εξαίρεση των βουλευτών του ΔΗΣΥ, αφού όπως σημειώνει, μια εβδομάδα μετά τις καταγγελίες του, ο ΔΗΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση χαραχτηρίζοντάς τις ως ανεπίτρεπτες «καθώς δεν έγιναν στον σωστό χρόνο που έπρεπε ούτε και μέσω των νενομισμένων διαδικασιών ενώπιον των θεσμικών οργάνων του κράτους».

Πέραν τούτου, ο κ. Παπαχαραλάμπους σημειώνει στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ότι «είναι αδιανόητο το κόμμα σας να αποφασίσει για την ενοχή μου, να με αποκαλεί ανέντιμο, με χαρακτηρισμούς ακατονόμαστους και να παρευρίσκονται βουλευτές σας ν’ ακούσουν τις θέσεις μου, οι οποίες θα συνοδεύονται με τεκμήρια, και ν΄αποφασίσουν για το αληθές των ισχυρισμών μου».

Εξάλλου, μιλώνστας στον ΑΣΤΡΑ, ο κ. Παπαχαραλάμπους εξέφρασε επιφυλάξεις για το κατά πόσον θα δώσει οποιοδήποτε έγγραφο στην αυριανή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών στην οποία θα συζητηθούν οι καταγγελίες του, εάν παραστούν βουλευτές του ΔΗΣΥ.

Ανέφερε ότι θα ζητήσει να μην παραστούν στη συνεδρία, αλλιώς εάν του υποβάλλουν ερωτήσεις, δεν θα τους απαντά.

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:

Νίκος Αναστασιάδης στον ΑΣΤΡΑ 92,8: Ψεύδεται ο Παπαχαραλάμπους και θα το αποδείξω – Σήκωσε το γάντι ο Παπαχαραλάμπους (ηχητικό)

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy