Θέλουν να κρατήσουν τον κορμό στην Ένωση

Η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.


Ποδοσφαιριστές όπως οι Ριέρα, Ενόχ και Μαϊσουράντζε αποτελούν βασικά στελέχη των «βυσσινί» στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και θα καταβληθεί προσπάθεια παραμονής τους στην ομάδα.

Τα δεδομένα για καθέναν από τους εν λόγω ποδοσφαιριστές είναι διαφορετικά τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής άποψης. Ριέρα και Ενόχ διατηρούν υψηλό συμβόλαιο, σε αντίθεση με τον Μαϊσουράντζε, ο οποίος ήταν και ο πιο σταθερός σε απόδοση.

Επίσης, ο πρώτος δεν πρόσφερε ανάλογα των μεγάλων δυνατοτήτων του κατά τη λήξασα περίοδο, ενώ για τον δεύτερο προκαλούν ανησυχία οι συχνοί τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν. Συνεπώς εναπόκειται στον πρόεδρο Γιώργο Τσόκκο κατά πόσο θα διατηρήσει δύο ποδοσφαιριστές με υψηλό συμβόλαιο, ενώ καταλυτικές θα είναι οι αποφάσεις του και για τα άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό.


Το κυριότερο θέμα που απασχολεί τον κ. Τσόκκο είναι εκείνο του προπονητή. Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση έβγαλε την περίοδο με τρεις προπονητές. Άρχισε με τον Ολλανδό Αντρέ Πάους στον πάγκο, συνέχισε με τον Δανό Κάριτ Φελκ και ολοκλήρωσε με τον Γιώργο Κοσμά. Όταν κλείσει το κεφάλαιο της τεχνικής ηγεσίας θα δρομολογηθούν και οι κινήσεις που σχετίζονται με τη στελέχωση της ομάδας.

Νίκος Μουλαζίμης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.