Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Δερύνειας και ακόμη δύο εργαζόμενοι του Δήμου

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης και ως εκ τούτου τέθηκε σε αυτοπεριορισμό 14 ημερών.

Μιλώντας στο dialogos.com.cy ο κ. Καραγιάννης επιβεβαίωσε την είδηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, καθώς μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων ανάμεσα στους εργαζομένους του Δήμου, προέβη με τη σειρά του σε δειγματοληπτικό διαγνωστικό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Δερύνειας έσπευσε για εξέταση με δική του πρωτοβουλία από την οποία ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον SARS-CoV-2.

«Μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τέθηκα υπό αυτοπεριορισμό και θα παραμείνω για δεκατέσσερις ημέρες σε καραντίνα ακολουθώντας με ευλάβεια τα πρωτοκόλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το Δήμο Δερύνειας – Κλειστό το Δημαρχείο μετά τον εντοπισμό κρούσματος

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Δερύνειας, με αποτέλεσμα το δημαρχείο να αναστείλει τις εργασίες του μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων, ενώ θα ανασταλεί και η λειτουργία του Κέντρου Ενηλίκων.

Ο Δήμος Δερύνειας θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατό, προστίθεται.

Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 99595570.

Πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της Υπηρεσίας JCC SMART, ή σε Τραπεζικά Ιδρύματα.

Όσον αφορά τις αιτήσεις για τη θέση Δημοτικού Μηχανικού, για την οποία η τελευταία ημερομηνία υποβολής έχει καθοριστεί η 4η
Δεκεμβρίου 2020, μεταφέρεται στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00, προστίθεται.

«Ο Δήμος Δερύνειας παίρνει όλα τα πιο πάνω μέτρα έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό» καταλήγει η ανακοίνωση.