Θλιβερή εικόνα παρουσιάζει το άδειο Ιατρικό Κέντρο Αθηαίνου

«Όχι άλλη ολιγωρία στη στελέχωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηαίνου» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης.

Ο κ. Λουκαΐδης τονίζει ότι στις παραλείψεις και την αδράνεια των κυβερνώντων στον τομέα της δημόσιας υγείας έρχεται να προστεθεί και η θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το άδειο Ιατρικό Κέντρο Αθηαίνου.

«Ενώ το κτίριο έχει αποπερατωθεί εδώ και τρεις μήνες, έναντι δαπάνης ύψους €2.5 εκατομμύριων, δυστυχώς ακόμη να τεθεί σε λειτουργία το Ιατρικό Κέντρο, εξαιτίας του ότι δεν έχει προχωρήσει η στελέχωση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό» σημειώνει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ο οποίος προσθέτει:

«Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥΠΥ να προχωρήσουν χωρίς άλλη χρονοτριβή στην ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Αθηαίνου και να στελεχώσει με προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς το Κέντρο, ώστε να αρχίσει άμεσα η λειτουργία του. Παράλληλα, θα πρέπει να προχωρήσει τάχιστα και η δημιουργία σταθμού ασθενοφόρων στην Αθηαίνου. Η υλοποίηση των πιο πάνω μέτρων αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ακριτικής περιοχής και των γειτονικών κοινοτήτων».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.