«Θλιβερή» η κατάσταση στον περίβολο του νοσοκομείου Πάφου, λέει ο Φαίδωνος

Για «άθλια και θλιβερή κατάσταση» στον περίβολο του νοσοκομείου Πάφου, κάνει λόγο ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


Μετά από επίσκεψη του στην περιοχή και σύσκεψη που είχε με την διεύθυνση του νοσηλευτηρίου ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανεγερθεί χωρίς άδειες χώροι στάθμευσης οχημάτων με τσίγκους και σίδερα, για εξυπηρέτηση κυρίως του προσωπικού ενώ το Υπουργείο Υγείας έχει τοποθετήσει λυόμενες αίθουσες για αντιμετώπιση των πιεστικών αναγκών που υπάρχουν.

Υπάρχουν όπως είπε «επτά παράνομα κτίσματα» γύρω από το νοσοκομείο και κάποια από αυτά χρησιμοποιούνται για να κοιμούνται οι ειδικευόμενοι ιατροί. Επιπρόσθετα, συνέχισε, έχουν τοποθετηθεί είτε λυόμενες κατασκευές είτε τύπου κοντέινερ «διότι δήθεν ασφυκτιούν. Δεν φτάνει που τα κάνουν αυτά δεν ζητούν άδεια από κανένα».

Ο Δήμαρχος Πάφου έκανε λόγο για «πλήρη εγκατάλειψη του νοσοκομείου». Ακόμη και οι κήποι «είναι απεριποίητοι» συνέχισε.


Ο κ. Φαίδωνος επέρριψε ευθύνες στην διεύθυνση που «δεν λαμβάνει μέτρα για να μην δυσαρεστήσει κάποιους» όπως είπε. Χαρακτήρισε «τριτοκοσμική» την κατάσταση στο νοσοκομείο καταλογίζοντας «ανεπάρκεια» στην διεύθυνση του νοσηλευτηρίου.

«Δεν θα μείνει έτσι το θέμα. Δεν μπορούν να παίρνουν τόσα εκατομμύρια για την λειτουργία των νοσοκομείων και να παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα αφού επηρεάζεται η δημόσια υγεία» κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.