«Θολό» παραμένει το τοπίο για τα σχολεία – «Φήμες για κλείσιμο σχολείων σε Πάφο και Λεμεσό»

Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο κατά πόσον θα κλείσουν κάποια σχολεία ή όχι ελέω κορωνοϊού ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Θέμης Πολυβίου είπε ότι υπάρχουν φήμες ότι θα κλείσουν σχολεία σε Λεμεσό και Πάφο λόγω των αυξημένων κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι αυτό προκαλεί κακό και πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πρόσθεσε ότι στη Λευκωσία είναι μεμονωμένα τα κρούσματα και δεν ξεπερνούν τα 10 σε όλα τα σχολεία της πρωτεύουσας. Ο Θέμης Πολυβίου είπε ότι το ευχάριστο είναι το γεγονός ότι δεν μεταδίδονται τα κρούσματα μέσω των σχολείων στην Λευκωσία αλλά μεταφέρονται στα σχολεία αυτά τα κρούσματα. Επίσης είπε ότι ο Υπουργός Παιδείας τους ανέφερε χθες ότι θα εκδοθούν επικαιροποιημένα πρωτόκολλα για να ξέρει ο καθένας τι κάνει.

Παράλληλα ο κ. Πολυβίου σημείωσε ότι προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με την ιχνηλάτηση αλλά και με την τηλε-εκπαίδευση. Όπως είπε η ΟΕΛΜΕΚ επιθυμεί να συναντηθεί με την Επίτροπο προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το θέμα της τηλε-εκπαίδευσης. Πρόσθεσε δε ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στα σχολεία, λέγοντας ότι υπήρξε καθυστέρηση στο συντονισμό του προγράμματος για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.