Θριαμβευτική έναρξη για την Σκάλα του Μιλάνου

Η εναρκτήρια παράσταση της σεζόν της «Σκάλας του Μιλάνου», αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα στην Ευρώπη.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΦέτος, ο διευθυντής Ρικάρντο Τσέλι επέλεξε να σηκώσει αυλαία με τον «Andrea Chenier». Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα του Ουμπέρτο Γκιορντάνο, μέλους του ιταλικού καλλιτεχνικού κινήματος του Βερισμού.

«Νομίζω ότι καλλιτεχνικά πρόκειται για ριψοκίνδυνη επιλογή. Το έργο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό. Όμως η πρώτη εντύπωση είναι θετική και μου άρεσε πολύ η σκηνογραφία. Δεν ξέρω αυτό το έργο, όμως γνωρίζω πολλές άλλες όπερες» δήλωσε ένας από τους θεατές. «Πολύ ωραίες εικόνες. Δεν ξέρω καλά αυτή την δουλειά, αλλά η σκηνοθεσία είναι εκπληκτική. Όλα είναι πολύ όμορφα» υποστηρίζει μια νέα γυναίκα.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος του Μιλάνου, οι υπουργοί οικονομικών και πολιτισμού καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Μάριο Μόντι.

Ο «Andrea Chenier» πρωτοανέβηκε στη Σκάλα του Μιλάνου το 1896. Οι συντελεστές αυτής της νέας παράστασης, καταχειροκροτήθηκαν για έντεκα ολόκληρα λεπτά.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei