Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, στο Ράλι Σουηδίας, οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι των νικητών, ενώ οι Andreas Mikkelsen και Anders Jaeger κατέλαβαν την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Το τρίτο πλήρωμα της Hyundaiκατέλαβε την έκτη θέση, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο της ομάδας. “Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο μεγάλος νικητής, ανεβαίνοντας στο βάθρο. “Πέρυσι αξίζαμε τη νίκη στον ίδιο αγώνα αλλά φέτος το αξίζαμε ακόμα περισσότερο και τα καταφέραμε. Όλη η ομάδα εργάστηκε ασταμάτητα για να μας δώσει ένα απόλυτα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και να κερδίσουμε νίκες. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στην ομάδα μας. Ήταν ένα φανταστικό Σαββατοκυρίακο”, συμπλήρωσε.

Μετά από δύο αγώνες, ο Thierry Neuville προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών. Στην κορυφή του πίνακα κατασκευαστών επίσης πρώτη η Hyundai Motorsport. “Είναι υπέροχο ν’ ανεβαίνεις στο βάθρο των νικητών”, δήλωσε με τη σειρά του ο τρίτος νικητής, Andreas Mikkelsen. “Ήταν η πρώτη μας φορά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμβάλαμε στο να ανέβει η ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και μετά από μόλις δύο αγώνες”, συμπλήρωσε.

Hyundai - Rally Sweden-1

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Hyundaiστο Ράλι Σουηδίας και η όγδοη συνολικά στο πρωτάθλημα WRC. Ο τρίτος αγώνας θα γίνει στο Μεξικό, 8 – 11 Μαρτίου 2018, όπου η Hyundai είχε πολύ καλή παρουσία προηγουμένως, ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο των νικητών.