Τι να κάνετε αν έχετε Android και «crashάρουν» τα applications

Το πρόβλημα εντοπίστηκε ταχύτατα, με την Google να  δηλώνει πως για την κατάσταση ευθύνεται η εφαρμογή συστήματος «Android System WebView». Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι αυτή που επιτρέπει το άνοιγμα παραθύρου browser εντός των εφαρμογών (π.χ. όταν ανοίγεις ένα link από το Gmail βλέπεις την ιστοσελίδα απευθείας από εκεί).


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiChrome, Google play και άλλες εφαρμογές, φαίνεται να μη λειτουργούσαν σωστά ενώ υπήρχαν και αναπάντεχοι τερματισμοί των εφαρμογών και η επανεκκίνηση του τηλεφώνου δε διόρθωνε το πρόβλημα.

Πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα 

Η πιο γρήγορη λύση για να διορθώσει κανείς τα προβλήματα είναι να πραγματοποιήσει απεγκατάσταση των updates του WebView μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής του, μετά στην ενότητα Apps, μετά στην εφαρμογή Android System WebView και τέλος επιλέγοντας «Uninstall Updates».

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις> εφαρμογές> πατήστε τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία> εμφάνιση εφαρμογών συστήματος> αναζήτηση για Android System WebView> επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. 

(Go settings > apps > tap the three dots in the top right corner > show system apps > search for Android System WebView > select Uninstall updates. )

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.