“Ένα βήμα πριν τον μεγάλο πόλεμο”, “Έτοιμοι να βυθίσουν τους Τούρκους οι Κύπριοι”, αυτοί και πολλοί άλλοι είναι οι τίτλοι σε πολλές ελληνικές ιστοσελίδες με αφορμή τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Δεν μένουν όμως μέχρι εδώ αλλά υποστηρίζουν ακόμη και πως “Έσκασαν στα γέλια στο State Department για το “οθωμανικό χαστούκι” που θα δώσει ο Ρ.Τ Ερντογάν στις ΗΠΑ”.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το προσκήνιο και ο κατά πολλούς προφήτης, πάτερ Παΐσιος, με τίτλους όπως «Κίνηση ΒΟΜΒΑ από Πούτιν… Δικαιώνεται ο Άγιος Παΐσιος» να έχουν την τιμητική τους. Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες επιχειρούν να σκορπίσουν τον πανικό, παρουσιάζοντας την κατάσταση στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ σαν να είναι ένα βήμα πριν τον πόλεμο.

Εκτός από αυτά, είναι τόσο σίγουροι πως θα υπάρξει πόλεμος που δίνουν μέχρι και πληροφορίες για την διαδικασία επιστράτευσης στον στρατό.

Δείτε τους καλύτερους τίτλους:

themata trol (9)themata trol (8)themata trol (7)themata trol (6)themata trol (5)themata trol (4)themata trol (3)themata trol (2)themata trol (1)