Τίμης Ευθυμίου: «Θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, τίμιος και αληθινός. Κατάλαβες Πρόεδρε;»

Από τα ΜΜΕ είχε πληροφορηθεί την αποδέσμευση του από Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών Τίμης Ευθυμίου στη θέση του οποίου διορίστηκε σήμερα ο τέως βουλευτής ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κυπριανού ο οποίος δεν επανεκλέγηκε στις προηγούμενες εκλογές.

Διαβάστε επίσης: Δεν εξελέγη βουλευτής και… διορίστηκε Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών

Ο κ. Ευθυμίου, εμφανώς δυσαρεστημένος για την αντιμετώπιση του από ΔΗΣΥ και Πρόεδρο, εξαπέλυσε  πυρά κατά της Κυβέρνησης μέσω facebook.

Όπως αναφέρει, πληροφορήθηκε  από τα ΜΜΕ την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμό του Αντρέα Κυπριανού στη θέση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών, «ως εκ τούτου η θητεία μου λήγει την 14η Σεπτεμβρίου» γράφει.

Ευχαρίστησε όλους πλην ΔΗΣΥ

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και καθαρότητα για ότι κατάφερε με τους αγαπημένους μου συνεργάτες που ευχαριστώ θερμά σε ότι αφορά τις πληρωμές των αγροτών μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων όπως επίσης και τις αγροτικές οργανώσεις για την άψογη συνεργασία», σημειώνει.

Την ίδια ώρα , αναφέρει ότι θα συνεχίσει την εμπλοκή του στα κοινά, ενώ επιφυλάχθηκε για εξαγγελίες το επόμενο διάστημα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η δήλωση του κ. Ευθυμίυ που απευθύνεται στον Πρόεδρο και του λέει, «θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, τίμιος και αληθινός… Κατάλαβες Πρόεδρε;»

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.