Την έναρξη απευθείας πτήσεων Ρωσίας-ψευδοκράτους ζητούν Ρώσοι πολίτες που ζουν στα κατεχόμενα

Η «πρόεδρος» του «συνδέσμου αλληλεγγύης Ρωσόφωνων» που ζουν στα κατεχόμενα, Μαρίνα Κοτζαντάλ, σε αποκλειστικές της δηλώσεις στον ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Ankara Anatolia (ΑΑ) στα κατεχόμενα, ανέφερε ότι θα τους χαροποιούσε πολύ η έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ Ρωσίας και ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, είπε ακόμα ότι η «ΤΔΒΚ» είναι μια «χώρα» με πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά στην διεξαγωγή εμπορίου, σημειώνοντας ότι η ίδια ζει και εργάζεται στα κατεχόμενα και ασχολείται με το εμπόριο.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του, ο Ρώσος επιχειρηματίας Mergen Hudeynazarov, εξήγησε ότι εδώ και 5 χρόνια διεξάγεται εμπόριο μεταξύ της χώρας τους και της «τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, και υποστήριξε ότι το αίτημα για πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων ανάμεσα σε Ρωσία και «τδβκ», δεν αποτελεί μόνο προσωπικό του αίτημα, αλλά και αίτημα των Ρώσων πολιτών που ζουν στην Κύπρο.

Είπε ακόμη ότι αν αρχίσουν απευθείας πτήσεις, θα μειωθεί η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων για τη Ρωσία και αυτό θα βοηθήσεις, όπως ανέφερε, τις γυναίκες και τα παιδιά να ταξιδεύουν.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy