Την ενίσχυση επαφών μεταξύ Αυστραλίας και Λάρνακας, συζήτησαν Δήμαρχος και Υπάτη Αρμοστής

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης των επαφών μεταξύ της Αυστραλίας και του Δήμου Λάρνακας συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης τους ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και η Υπάτη Αρμοστής Fiona McKergow.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η Υπατη Αρμοστής της Αυστραλίας στην Κύπρο Fiona McKergow συνοδευόμενη από αντιπρόσωπο της Αρμοστείας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 14 Απριλίου φιλοφρονητική επίσκεψη στον Δήμο. Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα και έγινε αλληλογνωριμία και αλληλοενημέρωσης μεταξύ των δύο μερών».

Ο Ανδρέας Βύρας «κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε στις σχέσεις της Λάρνακας με την αδελφοποιημένη πόλη της Αυστραλίας Marrickville» και πρόσθεσε πως «στο πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας ο Δήμος Λάρνακας μπορεί να παραχωρήσει χώρους που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα  επιθυμούσε η Υπάτη Αρμοστεία της Αυστραλίας».

Από την πλευρά της η Υπάτη Αρμοστής «ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την φιλοξενία» και σημείωσε πως «η ενίσχυση των επαφών μπορούν να αποφέρει περαιτέρω συνεργασία σε διάφορους τομείς και ειδικότερα αυτούς του πολιτισμού».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας επέδωσε στην κα. McKergow αναμνηστικό δώρο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy