Παράθυρα/ Ορίζοντας

Με την Nama Dama και Κωνσταντίνο Λεμέσιο  στο ARTOS HOUSE

Η Nama Dama είναι δημιουργός από τη Λευκωσία. Μέσω της δουλειάς της ασχολείται με διάφορες έννοιες. Επομένως, κάθε της παράσταση και εκτέλεση διαφέρει. Η μουσική της είναι ένας συνδυασμός κλασικής και παραδοσιακής μουσικής, που συνοδεύεται με ατμοσφαιρικά αλλά και έντονα φωνητικά. Κυκλοφόρησε το πρώτο της EP “Confessions to my Songbird” το 2020. Σήμερα ασχολείται κυρίως με το θέατρο και την εκπαίδευση.


Στη συγκεκριμένη παράσταση θα παρουσιάσει την σύντομη σόλο της δουλειά SAPIENS. Ένα κυρίως πολιτικό performance που εστιάζει στον πόλεμο στης Ουκρανία και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο Κωνσταντίνος Λεμέσιος παρουσιάζει το καινούργιο του EP δίσκο Them. Σ’ αυτή την καινούρια του δουλειά, πειραματίζεται με ατμοσφαιρικούς ηλεκτρονικούς ήχους και συνθεσάιζερ, γυροφέρνοντας ανάμεσα στην IDM μουσική και την underground art-pop ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή. Ο Λεμέσιος, θα παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο, καθώς και παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια απο τον δίσκο του Dysphasia, έχοντας επί σκηνής 3 σπουδαίους μουσικούς, που αποτελούν την προσωπική του μπάντα:  Κωνσταντίνος Λεμέσιος – Φωνητικά, Loops, Live Electronics, Mike Νικολάου – Κιθάρες, Ξάνθος Παττίχης – Μπάσο, Στέφανος Ηλιόπουλος – Τύμπανα. Συμπαραγωγός: Ανδρέας Ρατ Χατζίηπαντελης

 ARTos House

Στις 26 Ιανουαρίου η ώρα 20:30

Κρατήσεις: [email protected], 22 445455

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.