Για την πατρίδα μας, που δεν αξίζει να βαλτώνει στο χθες

Του Βαγγέλη Στυλιανού*

Πάντοτε ένιωθα μια απογοήτευση από τις ψεύτικες και τις μεγάλες υποσχέσεις. Με ενοχλούσαν όσοι στην προσπάθειά τους να πουν κάτι μεγάλο για να εντυπωσιάσουν, ξεχνούσαν ή υποτιμούσαν τα απλά και τα καθημερινά.

Εδώ είμαστε λοιπόν. Στην εποχή της ισοπέδωσης και της απαξίωσης των πάντων από το λαό, για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το κάτι καλύτερο που μας αξίζει. Είμαστε εδώ, παρόντες, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Όχι μόνο στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και στα μικρά, τα αμελητέα που επηρεάζουν τις ζωές μας καθημερινώς. Για τους Παφίτες, τις νέες και τους νέους, τις επιχειρήσεις αλλά και για όλους τους εργαζομένους. Για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τους συμπολίτες μας με αναπηρία και με προβλήματα υγείας, αλλά και οικονομικά ζητήματα. Για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα πιο ανθρώπινο και σύγχρονο κράτος που θα σέβεται τα δημοκρατικά ιδεώδη. Για να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή για τον τόπο μας, για την Πάφο μας και για την Κύπρο ολόκληρη.

Στην εποχή όπου η κρίση στην Υγεία κυριαρχεί και η οικονομική κρίση απειλεί την κοινωνία, είμαστε εδώ! Για να πείσουμε την κοινωνία μας ότι η πολιτική και οι πολιτικοί μπορούν να είναι ωφέλιμοι για τον τόπο, δίνοντας λύσεις σε καίρια προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και την ευρύτερη κοινωνία.

Με πυξίδα την εντιμότητα, προσβλέπω σε ένα καλύτερο αύριο! Για την πατρίδα μας, που δεν αξίζει να βαλτώνει στο χθες. Για τους συμπολίτες μας, που ζητούν λιγότερες υποσχέσεις, περισσότερη δουλειά και χειροπιαστά αποτελέσματα. Για την Πάφο μας που ενώ είναι βασική συμμέτοχος στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, παίρνει πίσω τόσα λίγα. Σας καλώ λοιπόν, για να παραταχθούμε μαζί σε μια κοινή πορεία, να παραδειγματιστούμε από τους σωστούς αγώνες. Από τους αγώνες όπου κατά το πέρασμα των αιώνων η Κύπρος μας αποτέλεσε παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης, ιστορικής κληρονομιάς και πνευματικής δημιουργίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις που με συμπεριλαμβάνει στους υποψηφίους του. Πρόκειται για μία ιστορική παράταξη που πάντα αγωνίζεται για την Κύπρο μας, αλλά και για την ισότητα όλων των ανθρώπων. Είμαι λοιπόν έτοιμος, γεμάτος φιλοδοξίες και αγάπη για τον τόπο μας, να δώσω τον αγώνα μου, ως υποψήφιος βουλευτής με οδηγό την εντιμότητα και το ήθος -πάντα παρών για τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, για όλη την πόλη μας, αλλά και για όλη την πατρίδα μας. Εύχομαι στη νέα Βουλή να εκλεγούν έντιμα και δραστήρια άτομα, τα οποία θα ταχθούν ολοκληρωτικά στο καθήκον της ανάπτυξης της πατρίδας μας.

*Υποψήφιος βουλευτής ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις Πάφου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy