Από την Τάλα η έναρξη της «ποδηλασίας αγάπης» του Πέτρου Ππόλου για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη»

Από την κοινότητα της Τάλας θα ξεκινήσει η “ποδηλασία αγάπης” του Πέτρου Στυλιανού Ππόλου με στόχο την ενίσχυση του παγκύπριου Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγκαλιάζω με αγάπη» για τη στήριξη άπορων οικογενειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου, η  έναρξη της ποδηλασίας θα γίνει το Σάββατο στις 7:30 π.μ. στο χωριό Τάλας, ενώ λαχνοί θα πωλούνται προς ενίσχυση του Σωματίου στο cafe Noir Σάββατο και Κυριακή 10-11/04/21 από τις 11πμ-6:00μμ.


Επίσης, στις 11/04/21 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αρεδιού από τις 10:00πμ μέχρι τις 6:00μμ η προσπάθεια θα ενισχυθεί από το Σωματείο, που θα προσφέρει υπηρεσίες από επαγγελματίες κομμωτές, συλλέγοντας εισφορές.

Ο Πέτρος Στυλιανού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα φιλανθρωπίας, καθότι και ο ίδιος πέρασε από δύσκολα μονοπάτια ως πρώην καρκινοπαθής και έχει βάλει ως στόχο της ζωής του να στηρίζει τον πάσχοντα συνάνθρωπο του, συμπληρώνεται.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, καθώς τα μαλλιά που θα συλλεχθούν από τα κουρέματα θα προσφερθούν στο ίδρυμα για να γίνουν περούκες.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.