Την Τρίτη 22/02 στην Αθήνα ο 64ος γύρος διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο 64ος γύρος διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο προώθησης του διαλόγου με την Τουρκία στα θέματα της θετικής ατζέντας στον οικονομικό και εμπορικό τομέα, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Sedat Önal, την προσεχή Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται για την τρίτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της θετικής ατζέντας, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Mevlüt Çavuşoğlu, τον Απρίλιο του 2021 και εγκαινιάστηκε με την πρώτη συνάντηση των δύο Υφυπουργών στην Καβάλα, στις 28-29 Μαΐου του ίδιου έτους. Η δεύτερη συνάντηση τους έλαβε χώρα στην Αττάλεια, στις 16 Ιουνίου 2021.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy