Μετά τις επιστημονικές εξετάσεις το πόρισμα Σπηλιοπούλου

Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τη σορό της 28χρονης Ουκρανής Lesya Bykova θα ανακοινώσει το πόρισμά της η ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία διενήργησε σήμερα νεκροψία επί της σορού της Bykova, που βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Πάφου, κοντά στην Πέτρα του Ρωμιού, το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, η Δρ Σπηλιοπούλου εκτός από τη σημερινή νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας επισκέφθηκε και την Πάφο και έκανε αυτοψία στη σκηνή που βρέθηκε το θύμα, ενώ ακολούθως εξέτασε και τον 31χρονο ύποπτο, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρέου αναφέρει πως η Δρ Χαρά Σπηλιοπούλου θα καταλήξει σε πόρισμα, μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που παρελήφθησαν από τη σορό της Lesya Bykova.

Η δεύτερη νεκροψία από την Δρ Σπηλιοπούλου διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στην παρουσία των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, οι οποίοι διενήργησαν την πρώτη νεκροψία και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στη διαδικασία εκπροσωπώντας τον 31χρονο ύποπτο που κρατείται για το διερευνώμενο φόνο εκ προ μελέτης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy