Τις υποκριτικές του ικανότητες εξάσκησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αργάκα

Στην παραλία της Αργάκας βρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, για να… λύσει τα προβλήματα της περιβαλλόντικης κατάντιας που δημιούργησε το κόμμα του, ο κοινοτάρχης της περιοχής και οι κάτοικοι.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Συνεχίζει τα «ωραία» ο κοινοτάρχης της Αργάκας

Όπως σημειώνει σε σημερινό του άρθρο ο «Φιλελεύθερος» ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ανάλαφρος, με καπελάκι και παντόφλες, να βάζει κλουβιά στην Αργάκα βρέθηκε στο χωριό καταγωγής του και συνομίλησε με τους εμπειρογνώμονες που υλοποιούν το πρόγραμμα προστασία των θαλάσσιων χελωνών, Μυρούλα Χατζηχριστοφόρου και Ανδρέα Δημητρόπουλο, τον απεσταλμένο του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τον κοινοτάρχη της Αργάκας, Σπύρο Πελοπίδα, καθώς και με την διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, Μαρίνα Αργυρού.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την υλοποίηση του προγράμματος προστασίας των θαλάσσιων χελωνών στην προστατευόμενη περιοχή Αργάκας που αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000.

Όπως αποφασίστηκε ο Σπύρος Πελοπίδας θα αναλάβει τη διοργάνωση εκδήλωσης στην περιοχή, κατά την οποία οι εμπειρογνώμονες που υλοποιούν το πρόγραμμα προστασίας των θαλάσσιων χελωνών θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τη σημασία του.

Παράλληλα, το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη δημιουργία κέντρου ενημέρωσης για το πρόγραμμα προστασίας των θαλάσσιων χελωνών σε παραλία της Αργάκας.

Περιβαλλοντική Κίνηση: Με πλάτες από κυβέρνηση το επεισόδιο στην Αργάκα

Διεθνώς ρεζίλι για τα έκτροπα με τις χελώνες στην Αργάκα

«Απαράδεκτες συμπεριφορές» στην Αργάκα

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.