Τμήμα Φορολογίας: Πιο φιλική προς το χρήστη η ιστοσελίδα της JCCsmart

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της JCCsmart που το αφορά έχει αναβαθμιστεί με σκοπό να γίνει πιο φιλική προς τον χρήστη.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι «το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει ομαδοποιηθεί και βρίσκεται σήμερα κάτω από τέσσερις θεματικές: Παρακρατήσεις – Αυτοφορολογίες – Φορολογίες – Τέλη».

Προστίθεται ότι «το περιεχόμενο της κάθε θεματικής βρίσκεται στον συνοπτικό πίνακα, ο οποίος βρίσκεται ως διασύνδεση (Link) στην αρχική οθόνη του Τμήματος Φορολογίας στην ιστοσελίδα της JCCsmart, καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας τόσο στα Ελληνικά (η-Υπηρεσίες ® Ηλεκτρονικές Πληρωμές ® Jccsmart “Επεξηγήσεις ως προς τις πληρωμές”) όσο και στα Αγγλικά (Jccsmart ® Payment Explanations)».

Υπενθυμίζεται ότι πληρωμές φόρων, οι οποίες δεν φέρουν τόκους και επιβαρύνσεις, γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της JCCsmart.

Στα Επαρχιακά Γραφεία Είσπραξης Φόρων πραγματοποιούνται πληρωμές μόνο όταν αυτές φέρουν τόκους και επιβαρύνσεις,
αφορούν αναθεωρημένη δήλωση προσωρινού φόρου φυσικού και νομικού προσώπου (0200) ή αφορούν φόρο κεφαλαιουχικών κερδών (500).

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News