Τμήμα Μετεωρολογίας: Στο 56% της κανονικής η βροχόπτωση που έπεσε το Νοέμβριο

Στο 56% της κανονικής για το μήνα Νοέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης, που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, που δημοσιοποίησε την Τετάρτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Νοεμβρίου μέχρι το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου ανήλθε στα 30,1 χιλιοστά, σε σύγκριση με 86 χιλιοστά, που είναι η κανονική βροχόπτωση για το μήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στην Πάνω Παναγιά με 51,8 χιλιοστά που αντιστοιχεί, όμως, στο 66% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Νοέμβριο.

Ακολουθούν ο Σταυρός της Ψώκας με 47,1 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 53% της κανονικής, ο Πρόδρομος με 46,9 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 56% της κανονικής και το Κελλάκι με 40,8 χιλιοστά και με 70% της κανονικής.

Αντίθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1 Νοεμβρίου με 1η Δεκεμβρίου σημειώθηκε στην περιοχή Νέο Λιμάνι Λεμεσού με μόλις 0,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 1% της κανονικής για το μήνα, στην περιοχή Αθαλάσσα Λευκωσίας με 5,7 χιλιοστά με 18% της κανονικής για το μήνα και στον Λυθροδόντα με 10,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 25% της κανονικής.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.