Ποιος απαρνήθηκε τη συνεργασία με το ΑΚΕΛ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλε; Δεν είστε εσείς που αποκλείσατε ευθύς εξαρχής το ΑΚΕΛ από την όποια συνεργασία στις προεδρικές εκλογές; Το λέγατε και με περηφάνια, μάλιστα, γιατί εκτιμούσατε ότι οι ψήφοι του απορριπτικού μετώπου θα σας στείλουν κατευθείαν στο λόφο του Προεδρικού.

Δεν είστε εσείς που προσβάλλετε και λοιδορείτε το ΑΚΕΛ, γιατί δεν σας αρέσουν οι θέσεις του στο Κυπριακό; Αυτές που κάποτε κατ’ εσάς και το κόμμα σας ήταν θέσεις πατριωτικές. Το 2003, βέβαια, ούτε σας μύριζαν ούτε σας βρομούσαν οι θέσεις του. Νεροκουβαλητές θέλατε τους ΑΚΕΛιστές και ακόμα συνεχίζετε με αυτή τη νοοτροπία.

Κι επειδή θέλετε να στοχεύσετε στον πατριωτισμό τους, προβάλλετε συνεχώς το παραμύθι σας περί συνεργασίας του ΑΚΕΛ με τον κ. Αναστασιάδη. Και αφήνετε πίσω σας το γεγονός πως με τα δικά σας δεκανίκια κυβέρνησε και κυβερνά.

Όσο για τη διαπραγματευτική ομάδα του Προέδρου, επειδή λέτε πολλά, απαντήστε μας: Νίκος Κλεάνθους, Πόλυς Πολυβίου, Κύπρος Χρυσοστομίδης είναι ΑΚΕΛικοί, κ. Νικόλα;

Μ.Φρ.