Παράθυρα/ Ορίζοντας

Το AfroBanana Festival επιστρέφει στη Γιαλιά Πάφου

Έπειτα από διάλειμμα δύο ετών, η ομάδα του Alternative Brains Rule ανακοινώνει την επιστροφή του βραβευμένου AfroBanana Festival αυτό το καλοκαίρι, από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου στο Val’s Place, στο δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον της Γιαλιάς, στην Πάφο, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα.


Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την 10η επέτειο του φεστιβάλ, που σύμφωνα με τους οργανωτές «έχει καθιερωθεί την τελευταία δεκαετία ως η πιο επιδραστική συνάντηση του νησιού, συνδυάζοντας πολιτισμό, ευεξία, την αίσθηση της κοινότητας και το περιβάλλον.
Στη φετινή διοργάνωση, θα απολαύσουμε συναυλίες, που θα κινηθούν σε ένα ευρύτατο μουσικό φάσμα ενώ έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει στο κυπριακό κοινό έναν συνδυασμό από ανερχόμενους νέους δημιουργούς και καταξιωμένα ονόματα του χώρου, το AfroBanana 2022 έχει εξασφαλίσει μια σειρά από εντυπωσιακές νέες συνεργασίες που ανεβάζουν τον πήχη του προγράμματος, που έρχονται να προστεθούν στους παλιούς γνώριμους όπως το Sousami bar στη Λεμεσό, το Melody Lab, οι Roots Crew Soundsystem και το Animafest. Τα νέα παιδιά της hip-hop σκηνής, Strawberry Jam, θα φέρουν τη φρέσκια προοπτική τους στη σκηνή, μαζί με την Barco Pirata, η οποία την πρωτοδημιούργησε.»

Τέλος αναφέρεται ότι «το κάμπινγκ του Val’s Place έχει αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του, ωστόσο ο διαθέσιμος χώρος παραμένει περιορισμένος. Επομένως, οι κατασκηνωτές παρακαλούνται να κάνουν κράτηση για να εξασφαλίσουν τον χώρο τους το νωρίτερο δυνατόν.»

Val’s Place, Γιαλιά, Πάφος

13, 14, 15, 16, 17 Ιουλίου 2022,

Πληροφορίες: www.afrobanana.com

Αφρο4

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.