Παράθυρα/ Ορίζοντας

Το αγόρι με τη βαλίτσα του Μάικ Κένι στις Αποθήκες του ΘΟΚ

 Νομίζεις ότι θα μείνεις για πάντα στο ίδιο μέρος. Στο μέρος που λες πως είναι σπίτι σου.
Άμα φύγεις όμως… Άμα αρχίσεις να φεύγεις…

Οι Δράσεις «Νέ@ σε έρημο νησί» 2022-2023 του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου φιλοξενούν στο Θέατρο Αποθήκες για μία μόνο παράσταση, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, το έργο του δημοφιλούς βρετανού συγγραφέα Μάικ Κένι Το αγόρι με τη βαλίτσα, σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίππου και παραγωγή της θεατρικής ομάδας Side Effect.

Το έργο περιγράφει το ταξίδι ενός αγοριού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του και με μοναδικό του όπλο τις ιστορίες που συνήθιζε να του διηγείται ο πατέρας του, προσπαθεί να φτάσει στο Λονδίνο όπου ζει ο αδελφός του. Στη διαδρομή συναντά την Κρίσια, ένα κορίτσι που επίσης ταξιδεύει μόνο σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και που αποδεικνύεται ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος. Κατάλληλο για άτομα από 8 ετών και άνω, το έργο ακολουθεί με ευαισθησία και χιούμορ το άκρως επικίνδυνο ταξίδι που εκατοντάδες ασυνόδευτα παιδιά αναγκάζονται να κάνουν στις μέρες μας.

Μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου, Σκηνοθεσία: Μαρία Φιλίππου, Μουσική: Δημήτρης Σπύρου, Κίνηση: Ιωάννα Κορδάτου, Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Ιωάννου
Παίζουν: Μάρκος Καλλής, Ιωάννα Κορδάτου, Δημήτρης Σπύρου, Μαρία Φιλίππου

Θέατρο Αποθήκες, Λευκωσία

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 17:00

Το Αγόρι Με Τη Βαλίτσα 2©Δημήτρης Λούτσιος

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.