Το ΑΚΕΛ στηρίζει τις διαδικτυακές συναυλίες στήριξης των απασχολούμενων στον χώρο του Πολιτισμού

Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτισμού να διοργανώσει διαδικτυακές συναυλίες με σύνθημα «Κανένας μόνος του…» με στόχο τη στήριξη απασχολούμενων στο χώρο του Πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά από τα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid19.

Η πρωτοβουλία αυτή στέλνει το μήνυμα σε ολόκληρη την κοινωνία να σταθεί δίπλα από τον κόσμο του Πολιτισμού για να μπορέσει αυτός να συνεχίσει την προσφορά του. Κυρίως όμως, στέλνει το μήνυμα στους κυβερνώντες να εγκύψουν πάνω στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος του Πολιτισμού και να στηρίξουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους απασχολούμενους στον χώρο αυτό, κάτι που δυστυχώς δεν έχουν πράξει.

Το ΑΚΕΛ από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στάθηκε δίπλα στους καλλιτέχνες/δημιουργούς και ευρύτερα στους απασχολούμενους στον χώρο του Πολιτισμού. Ως μια ελάχιστη ενέργεια έμπρακτης στήριξης της πρωτοβουλίας της Κίνησης Πολιτισμού, το ΑΚΕΛ προσφέρει το ποσό των €2000 (δύο χιλιάδες).

Για τη στήριξη των συναυλιών εισφορές 5 και 10 ευρώ γίνονται στο link https://www.soldoutticketbox.com/en/soldout-tickets.

Οι συναυλίες θα προβληθούν την Κυριακή 3 και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.